Ola Verde
21651
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-21651,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.1,select-theme-ver-5.1.8,ajax_fade,page_not_loaded,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive

Ola Verde

Ola Verde features 26 apartments in a five-storey building designed following the slope of the site, which is divided into four main landscape elevations. Single floor and duplex apartments are placed on these planes in different positions to minimize the views of each other and maximize the views of the sea.

Some of the apartments are designed with inner courtyards in the back and natural light is increased. The car park is located on the lower level and can be reached from the side road. Pedestrian access is also made from the parking lot and rear section, so there is no transition from the front gardens. The complex includes pier and beach facilities.

Date

November 29, 2012

Category

Projects